Om portalen


Findkurser.dk er en af Danmarks mest populære kursusportaler. Det er din indgang til en verden af kurser, arrangementer og aktiviteter i hele Danmark. Blandt udbyderne af kurser finder du aftenskoler, Dansk Røde Kors og danseskoler.

Alle kurser, der vises på findkurser.dk, bliver udbudt af de enkelte kursusudbydere, der således har ansvaret for kursusinformationer, priser, tilmelding og betaling.

Alle kursusudbydere med online tilmelding på findkurser.dk bruger DoCAS- eller DOFO administrationssystem til kursus- og skole administration. Det betyder blandt andet, at tilmelding og betaling til skolerne sker via en sikker forbindelse (SSL), der er godkendt af Nets.

Findkurser.dk ejes og administreres af DoCAS Systems A/S. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 8993 6735 eller via www.docassystems.dk. hvis du ønsker at høre mere om vores værktøj til administration af kurser for små og store virksomheder og organisationer. Ønsker du nærmere oplysninger om portalen findkurser.dk, er du velkommen til at sende en mail til info@findkurser.dk

Alle henvendelser vedrørende tilmelding og betaling skal rettes til skolen, der udbyder kurset.

DoCAS Systems - info@findkurser.dk